Terassin laudoitusta

Pitkästä aikaa lämpöä ja auringon valoa. Mieheni innostui laudoittamaan terassia, vaikka ehkä tärkeämpiäkin rakennuskohteita olisi tarjolla. Mutta välillä täytyy saada tehdä myös niitä hauskoja asioita, ei pelkästään niitä pakollisia velvoitteita.

Terassin laudoitus melkein valmis

Lautojen kiinnitykseen käytettiin tällaista kätevää ruuvausohjainta eli meidän sanoin piiloruuvaustyökalua. Ei jää turhaan ruuvit tai naulat näkyviin ja laudoitus pysyy pitkään siistinä, kun tikkuuntumista ei niin helposti tapahdu ruuvin kohdalla.

Kuvassa ruuvausohjain ja näkymä siististi laudoitetusta terassista.

Terassi laudoitettu, kalusteet laitettu paikoilleen ja ensimmäiset terassikaffeetkin jo juotu. Kyllä nyt kelpaa kesää odotella.

Terassi valmis, kalusteetkin paikoillaan.

Yksi vastaus artikkeliiin “Terassin laudoitusta

  1. Hieno tuo teidän terassin laudoitus. Saimme juuri Vaasassa valmiiksi meidän terassin remontoinnin. Uusimme myös laudoituksen mutta hieman kateellisena katselen teidän lautavalintaa koska tykkään kovasti tuosta pehmeästä värisävystä. Meille tuli hieman tummempi väri lattialautoihin. Oletteko miettineet sääsuojan rakentamista esimerkiksi terassilasituksella? Mieheni kovasti painostaa, että terassilasitus olisi hankittava koska tällöin terassilla voisi viihtyä myös syksyllä ja alkukeväästä enemmän. Hän jo yhden yrityksen edustajan tilasi meille käymään ja tekemään mitoituksia joten täytyy luultavasti vain toivoa, että terassilasituksen tekeminen ei veisi koko loppukesää. Hyvät kelit suosineet nyt ja täytyisi niistäkin nauttia.

    Tykkää

Jätä kommentti